Star Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 otoz mialem pewna sytuacje,odebralem z serwisu dysk,sprawdzony na wszelkie sposoby,byl ogolnie mowiac stan dobry.Dysk dzialal jak nalezy tylko tzrebaby zrobic format aby juz wszystko do najlepszego porzadku wrocilo.Dysk w pelni sprawny.Oczywiscie taki byl,sam go w domu podlaczylem uruchomilem kompa wyskoczylo info "boot and select proper boot device insert boot media in selected boot device and press a key" oczywiscie domyslilem sie po "boot Media" ze chodzilo o winde.oK DVD wlozylem,dysk czysty,gotowy do instalacji ale cos mnie podkusilo zeby wybrac opcjie "Aby naprawic istniejaca instalacje systemu Windows XP przy uzyciu konsoli odzyskiwania,nacisnij klawisz R".No i poszlo.jestem w konsoli ,ale postanowilem z niej wyjsc,pisze exit.Od tamtego czasu jakos czarno na ekranie jak tylko podlaczam ten dysk.Dysk pracuje,slychac jak sie kreci,cicho buczy,drży.Ale jak tylko BIOS przeleci to pozniej jzu tylko czarny ekran i wlasnei nei wiem co teraz zrobic,co sie stalo jak temu zaradzic. thx in advance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Wywalić na śmietnik (allegro / uszkodzone). Ostatecznie hddregenerator Edytowane 27 Czerwca 2007 przez _maniak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Dlaczego wywalić? Bo mu naprawianie systemu nie podziałało. Zarzuć odczyty ze Smarta. Ten czarny ekran masz, gdy go podepniesz pod inny komputer, z innym systemem? Sprawdź, czy po jego podłączeniu boot nie przestawił się tą 40. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...