KwiateK Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Witam! Mam pewien problem. Chcę sobie przemalować moją nudną, białą (właściwie to juz żółtą) obudowę na jakis fajniejszy kolorek (np. niebieski - moj ulubiony). Jakich farb powinienem do tego użyć????? Proszę o dokładny opis (co? jak? do czego? i ZA ILE?? ;)). Wiem tylko tyle, że pomalowanie zwykłym spray'em to nie jest dobre rozwiązanie... Przód obudowy mam plastikowy, a boki są z blachy (tak chyba wszyscy maja ale napisalem dla pewnosci ;)) Pomóżcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 hm topic zaraz zostanie zamkniety jezeli chodzi o malowanie budy , to radze zeszlifowac dokladnie stara farbe, pokryc porzadnym gruntem , podkladem a pozniej normalna farba (spray) , reed ostatnio pisal ze dobra jest farba do malowania felg ale radze SZUKAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Jeszcze ze dwa posty i bedzie "czytaj... szukaj" To juz gdzies tu bylo nie tak dawno (wiem bo czytalem). Nawet cos pisali o rodzajach podkladow na plastik i metal. Poszukaj dokladnie, to znajdziesz na sto procent tutaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...