KingStone Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Witam ! Chciałam się dowiedzieć czy pompka Black Water Silent Pump 12V wystarczy na 2 Bloki wodne + Chłodnica 2x120 Czy jakość pracy zestawu WC zależy od ilości wody jaka przepływa przez układ ? :rolleyes: Skompletowałam taki Zestaw : Blok CPU: Prison Pro v2 CPU Blok GPU: Prison Pro v2 VGA Chłodnica: Black Water Advanced UV Blue 122 rev 2.0 Pompka: Black Water Silent Pump 12V Wentylatory: 2x Fander FX120-W 120mm Pasta: Termoprzewodząca Arctic Silver 5 - 3,5 g. Złączki: 2x Szybkozłączka skręcana SM8/10, gwint 1/4" - prosta & 2x Szybkozłączka skręcana SM8/10, gwint 1/8" - prosta Wąż: Innovatek wąż 8x10mm UVR niebieski Czy będzie do dobry zestaw czy polecacie coś zmienić B-) ? Czy mogę zamawiać :) ? Pozdrawiam Wszystkich :* Edytowane 29 Czerwca 2007 przez KingStone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam ! Chciałam się dowiedzieć czy pompka Black Water Silent Pump 12V wystarczy na 2 Bloki wodne + Chłodnica 2x120 Czy jakość pracy zestawu WC zależy od ilości wody jaka przepływa przez układ ? :rolleyes: Skompletowałam taki Zestaw : Blok CPU: Prison Pro v2 CPU Blok GPU: Prison Pro v2 VGA Chłodnica: Black Water Advanced UV Blue 122 rev 2.0 Pompka: Black Water Silent Pump 12V Wentylatory: 2x Fander FX120-W 120mm Pasta: Termoprzewodząca Arctic Silver 5 - 3,5 g. Złączki: 2x Szybkozłączka skręcana SM8/10, gwint 1/4" - prosta & 2x Szybkozłączka skręcana SM8/10, gwint 1/8" - prosta Wąż: Innovatek wąż 8x10mm UVR niebieski Czy będzie do dobry zestaw czy polecacie coś zmienić B-) ? Czy mogę zamawiać :) ? Pozdrawiam Wszystkich :* Na jaki sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingStone Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 CPU: Amd Anthol 64 @ 2.4Ghz Płyta: Asus A8N-SLI Deluxe Grafika: Gainward 6600GT 256mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Na jaki sprzęt? Hmmm jesli ten z podpisu to spokojnie da rade :)... Edit: jednak z podpisu... wiec uwazam ze OK !!! Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingStone Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Hmmm jesli ten z podpisu to spokojnie da rade :)... Edit: jednak z podpisu... wiec uwazam ze OK !!! Więc wszystko będzie pasować mówisz :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Więc wszystko będzie pasować mówisz :) ? ano ;] gut jest ps. amd athlon :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 nie ten dzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...