Gość zakinho Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam Chcialbym zmienic chlodzenie w swoim geforcie . Mam geforce 6600 winfast. Co najlepiej by bylo kupic ? jakie sa koszta tego zakupu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doom Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zależy co chciałbyś osiągnąć przy zmianie chłodzenia. Jeśli chcesz wyciszyć grafę to polecam Pentagram Freezone XC-70 Al+ Sam ostatnio wymieniłem chłodzenie na GF 6600 na to właśnie, co prawda temp. spadły o około 2 stopnie, ale przynajmniej jest cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 chce osiagnac nizsza temperature gdyz teraz mam w spoczynku 58 C w stresie 71 i zalezy mi zeby schlodzic to . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Zwoduj grafę. Będziesz miał 32-36*C i cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 ale nie chce miec za duzych kosztow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Sproboj tanio poszukac Zalman VF-700cu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 mam do wydania tylko 65 zl na to chlodzenie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Evercool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 ale jaki evercool ? ten http://znak.pl/index.php?cid=373&scid=...fEveCycloneVCRF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Orgiuszowi chyba o to chodzilo http://allegro.pl/item208558050_evercool_v...e_i_ciche_.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 ja bym sie skusił na : http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=2130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 tez nad tym myslalem ale czy jest konieczy odrazu zakup wentylatora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 to jest przeznaczone do pracy pasywnej wiec odrazu nie trzeba raczej sobie poradzi w tym trybie 6600 mocno sie nie grzeje tylko że wtedy musisz zapenic dobra wentylacje budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 a co powiecie o tym chlodzeniu ? dobre jest ? http://www.komputronik.pl/Wentylatory_/_mo...pelny,id,36172/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Zbyt wiele bym sie po tym nie spodziewal. Klon starej konstrukcji Zalmana - ZM80A-HP... Juz bardziej zastanawialbym sie nad Silencerem niz tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Panowie jaki jest sens kupowania chłodzenia do 6600 za ok 50 zł ? Ta grafa kosztuje ok 100 i sprzedając ją oraz dokładając kasę przeznaczoną na chłodzenie można kupić 6600GT. Jeśli chodzi o chłodzenie to polecam coś takiego. Podobne do ZALMANA ale 50 zł tańsze i myślę że równie wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 łożyskowanie ślizgowe ja bym w tym momencie podziekowal. Wolalbym juz kupic Zalmana VF700-AlCu majac w planie pozniejsza przesiadke na kolejna serie. Tak zrobilem z pentkiem i swoimi 9550/6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...