Rad21 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Witam! Ten temat byl przewijany wielokrotnie, ale sa rozne opinie. Prosze o konkretne informacje ktory z tych prockow lepszy? Dostalem mozliwosc wymiany AthlonXP1800 z zablkowanym mnoznikiem na AthlonaXp1700 JIUCB czy dokonalisbyscie wymiany? Z gory dziekuje za porade. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 lpeszy jest jiuhb ale i tak bym wymienił na jiucb i tak lepiej go pokręcisz niż tą 1800+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a ja mam w sklepie 1700+ AJUGB I KRĘCI SIE ZNAKOMICIE! WŁAŚNIE WCZORAJ PUŚCIŁEM GO WOLNO NA 2400+ I CHULA AŻ MIŁO PATRZEĆ;. NIE CHCE GO WIĘCEJ KRĘCIĆ BO JESZCZE SPALE I SZERYF BY MNIE KILNĄŁ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...