igorzasty Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam! Kiedy chcę zmienić napięcia na ramach, by je oczywiście podkręcić wyskakuje mi niebieski error na ułamek sekundy, przy zmianie napięcia innej niż auto (nawet przy sztywnym napięciu 1.8). Wiecie może jak to naprawić ?? Reset biosu mi nic nie pomógł, na dodatek sprawdzałem te kości u kolegi i problem wciąż pozostaje. Jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 oczywiście próbujesz to robić jakimś programem ? zrób to w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Od kiedy najpierw sie podbija napiecie a pozniej kreci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorzasty Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 oczywiście próbujesz to robić jakimś programem ? zrób to w biosie ehhhh, oczywiście, że przez bios Od kiedy najpierw sie podbija napiecie a pozniej kreci? pamięci blokują mnie z podkręcaniem. Przy 3ghz E4300 potrzebuje podajże 833 (tak chce) dla pamięci. Nie da się tego osiągnąć nawet przy CL5, dlatego potrzebuje zmienić napięcie. BTW; czy to jest, aż takie ważne, chodzi mi tylko o zmianę napięcia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 zmieniasz w biosie napięcie i masz niebieski error ,ciekawa sytuacja ,a co dzieje po tym ułamku sekundy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 ehhhh, oczywiście, że przez bios pamięci blokują mnie z podkręcaniem. Przy 3ghz E4300 potrzebuje podajże 833 (tak chce) dla pamięci. Nie da się tego osiągnąć nawet przy CL5, dlatego potrzebuje zmienić napięcie. BTW; czy to jest, aż takie ważne, chodzi mi tylko o zmianę napięcia.... Troche wiecej szczegolow bo boje sie ze zaraz przeczytam ze chcesz krecic majac ustawenia w biosie LINKED; 2:3 czy jakis tam inny sztywny dzielnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...