Skocz do zawartości
igorzasty

Special Ops - Problem Ze Zmianą Napięcia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Kiedy chcę zmienić napięcia na ramach, by je oczywiście podkręcić wyskakuje mi niebieski error na ułamek sekundy, przy zmianie napięcia innej niż auto (nawet przy sztywnym napięciu 1.8).

Wiecie może jak to naprawić ??

Reset biosu mi nic nie pomógł, na dodatek sprawdzałem te kości u kolegi i problem wciąż pozostaje.

Jakieś pomysły??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście próbujesz to robić jakimś programem ?

zrób to w biosie

ehhhh, oczywiście, że przez bios

Od kiedy najpierw sie podbija napiecie a pozniej kreci?

pamięci blokują mnie z podkręcaniem. Przy 3ghz E4300 potrzebuje podajże 833 (tak chce) dla pamięci. Nie da się tego osiągnąć nawet przy CL5, dlatego potrzebuje zmienić napięcie.

BTW; czy to jest, aż takie ważne, chodzi mi tylko o zmianę napięcia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhh, oczywiście, że przez bios

pamięci blokują mnie z podkręcaniem. Przy 3ghz E4300 potrzebuje podajże 833 (tak chce) dla pamięci. Nie da się tego osiągnąć nawet przy CL5, dlatego potrzebuje zmienić napięcie.

BTW; czy to jest, aż takie ważne, chodzi mi tylko o zmianę napięcia....

Troche wiecej szczegolow bo boje sie ze zaraz przeczytam ze chcesz krecic majac ustawenia w biosie LINKED; 2:3 czy jakis tam inny sztywny dzielnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi