SlaY3R Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam mam problem z acerem obecnie nie moge sprawdzic dokladnie jaki to model ale to nie jest az tak wazne... a wiec laptop sie wlacza lecz nie dziala touchpad i klawiatura moge go tylko wlaczyc wylaczyc ;/ nie moge go zaniesc do naprawy narazie ...dopiero za 3 tyg a laptop mi jest bardzo potrzebny Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Parę tematów niżej... KLIK Procenty za lenistwo powinni dawać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 czytalem ten temat ale moj problem polega na czyms innym ja tylko moge wlaczyc laptoka i wylaczyc nie moge wejsc do biosu nawet dziala tylko Przycisk do wlaczania owego kompa ;/ ale co dziwne jak go wlacze i zamkne klape i wtedy komp przechodzi w stan wstrzymania i jak nacisne jakis klawisz o sie wlacza ^^ ziwne to jest bo niby klawisze dzialaja ale nie dzialaja ;/ nie wiem co robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyy Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 hmm chyba tylko jedno mozna powiedziec.... "hello serwis Acera Brno" <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 a moze by tak zresetowac bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlisle Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 kup sobie klawiature na usb i pracuj teraz z niej o ile sie da i jak kolega mowil - wysylaj do serwisu i nic sam nie grzeb bo stracisz gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...