jedynak Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 niebawem bedzie w sklepach Core2 Duo E6550, do ktorego kupna sie przymierzam i teraz pytanie do Was : jakie mobo najlepiej bedzie do tego dobrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jakas z wysokim FSB, np P5K, of kors o ile chcesz krecic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 a myślisz o Penrynach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynak Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 bardzo mozliwe, chociaz kupujac teraz ten procesor chcialbym na troche miec juz spokoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) to w sumie pewnie mobo byś zmienił potem na 38 czy jak mu tam :P może Abit QuadGT ? On miał wysokie FSB, ale pamiętaj , nie ma obłsugi penryn ów ! @wegorz91 a co ja napisałem :rolleyes: Edytowane 3 Lipca 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 to w sumie pewnie mobo byś zmienił potem na 38 czy jak mu tam :P może Abit QuadGT ? On miał wysokie FSB, ale pamiętaj , nie ma obłsugi penryn ów !Quad GT nie obsługuje penryna. Ja polecam Abita z serii IP35 :) Wybór stawiał bym na Non PRO or PRO :P Jeżeli masz trochę $$ i zależy ci na dodatkowym wyświetlaczu :P guzikami on/off na mobo :P i jakimiś małymi pierdółkami weź PRO jak nie bierz zwykłego ABITA IP35 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_06 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Dodam że IP35 robi ponad 530MHz fsb ;) wiec ciekawa propozycja do tego E6550 Edytowane 3 Lipca 2007 przez Diablo_06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jak na chwile obecną też polecam IP35-E lub jak inni piszą droższą, ale lepszą IP35 :). Może jeszcze wyjdzie jakaś fajna i sprawdzona płyta pod te procki (a może i już jest, ale jeszcze mało osób o niej wie ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynak Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 ok, dzieki - przedzial cenowy jest podobny i do konca nie wiem czy abit ip35-e czy asus p5k, takze jeszcze prosba powiedzcie jak one sie maja wzgledem siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_06 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Abit ma lepsze zasilanie procka a o\c porównywalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ok, dzieki - przedzial cenowy jest podobny i do konca nie wiem czy abit ip35-e czy asus p5k, takze jeszcze prosba powiedzcie jak one sie maja wzgledem siebie. P5K ma syfiaste 3 fazowe zasilanie :-| Bierz Abita IP35-E lub IP35 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...