wengosh Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Witam !!! Mam duuzy problem. Mam Durona 1000Mhz, plyte SONO VK2208A, 448 MB RAMU (jeden 100Mhz, a dwa 133Mhz), GeForce MX 400 64MB, dzwiek zintegrowany na plycie. I od czas udo czasu system mi sie calkowice zatrzymuje (a przy grach bardzo czesto), a z glosnikow dobywa sie wysoki ton (win XP), tonu nie ma w win98SE PL. Temperatura procesora, plyty glownej jest OK. Moj komp nie jest podkrecony. Juz nie wiem co robic. Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz ..... jestescie moja ostatnia nadzieja. P.S. Moj Duron jest leciutko ukruszony, ale w AMD powiedzieli, ze skoro dalej dziala to jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Wyciagnij 100mhz i zostaw same 133mhz moze cos pomoze...zainstaluj via 4in1.Zainstaluj win98SE ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wengosh Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 a po wyciagnieciu 100 przeinstalowac wingoroze ???? mam xp i 98se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Wystarczy, ze wyjmiesz pamiatke PC-100... Tak mi sie wydaje. Kolega mial podobne objawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wengosh Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Witam !!! Samo wyjecie 100 nie wystarczy .... juz to zrobilem ...a komp sie nadal wiesha. Czy przeinsytalowanie windy po wyjeciu 100 moze pomoc ? Z gory dziex za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wengosh Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Wyjecie !00 Mhz RAMu i przeinstalowanie windy nic niedalo ... co jeszcze moze byc przyczyna. BTW: zacina sie np. czesto w GTA 3D (w win me czesciej niz w winxp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siqer Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Nie chce Cie martwic, ale ta plyta to wielki niewypal. Procek krecacy sie z 1000 na 1240 na K7S5A, na Sono wyciagnal zabojcze 1050 i do tego nie byl stabilny. Zmienialem pamieci, zasilacz i nic, ciagle tylko 1050. Sprawdz reszte bebechow u kumpla i jak bedzie spox, to nies szybciutko ta plyte do serwisu i najlepiej doplacaj do innej. Widac polacy nie postarali sie :( Z ta plyta jest jeszccze wiele innych problemow :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 moral z tego taki nie ma to jak ecs k7s5a 8) moim zdaniem masz najzwyklejszego pecha dostales jakis felerny egzemplarz plyty :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siqer Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 moral z tego taki nie ma to jak ecs k7s5a 8) moim zdaniem masz najzwyklejszego pecha dostales jakis felerny egzemplarz plyty :cry: Popieram :D K7S5A i K7S5AL Rulez :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...