matik16 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam przeczytałem caly poradnik jak złożyć pierwszy zestaw chłodzenia wodnego i nie znalazłem tam tego nic o tym nie pisało . I mam takie pytanie do was jak sie sciagniie cooler z wentylem i odłaczy wentylator od plyty głównej CPU FAN1 to komputer zacznie piszczeć że brakuje wentyla na procku jak się odłączy i założy bloczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam przeczytałem caly poradnik jak złożyć pierwszy zestaw chłodzenia wodnego i nie znalazłem tam tego nic o tym nie pisało . I mam takie pytanie do was jak sie sciagniie cooler z wentylem i odłaczy wentylator od plyty głównej CPU FAN1 to komputer zacznie piszczeć że brakuje wentyla na procku jak się odłączy i założy bloczek Jeżeli zaczyna piszczeć ( jak mobo ma takie zabezpieczenie ) to po prostu wpinasz tam wentyl od chłodnicy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Wystarczy pomyslec, zajzec do manuala i wlaczyc ignorowanie predkosci wentylatora :| 39 strona pdf'a jesli mnie wzrok nie myli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...