michaln007 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Mam may problem od 2 dni gdy chce wyłączyć kompa pokazuje mi sie okienko trwa zamykanie explerer.exe, gg.exe itp naszczeście w rejestrze mam ustawione by odrazu zamykało takie okienka ale ja i tak nie chce widzieć czego mogła być przyczyna ze nagle sie to pojawai ?? i jak ten problem rozwiązać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Mialem cos takiego jak wlasnie ustawialem aby szybko zamykalo programy podczas wylanczania . Pewnie niemogly nadazyc z systemem i OS mysli ze sie zwiesily wiec probuje je "zabic" :) Przywroc domyslne ustawienie i moze pomoze . U mnie zadzialalo :) Edytowane 11 Lipca 2007 przez viod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Pojedź hardkorowo ;) shutdown -s -t 0 -f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...