samolot Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 zamierzam niedlugo odswierzyc nieco konfiguracje mojej blaszanki, w zwiazku z tym mam pare pytan obecnie mam bartona 2ghz msi k7n2 delta2 platinum 512mb ramu radeona 9800 pro creative soundblaster dysk 40gb seagate Enermax EG 365AX-VE + dvd rw z obecnej konfiguracji chce sobie zostawic dzwiekowke, dysk, zasilacz i napedy i teraz czy dysk moze spowalniac zauwazalnie wydajnosc? wiekszy nie jest mi specjalnie potrzebny, dokupilbym bym sobie pozniej zasilacz, nie wiem czy wytrzyma opcje sa dwie amd x2 brisbane kn9 lub dfi ram nie wiem, raczej z tych tanszych, warto doplacac do goodram pro? 1gb galaxy 7900 gs 1,4 ns no wlasnie slyszalem ze padaka ostatnio moze 8600gt? lub pentium dual core evga 650i na 7900gs mogloby nie starczyc, 7600gs teraz moje pytania co z zasilaczem? wg kalkulatora mocy ten zestaw nawet mniej by potrzebowal papu :D dysk, gram w jedna gra wlasciwie cs 1.6, nowy komp ma byc pod cs:source do dyspozycji mam okolo 1200zl + to co dostane za stary sprzet socket a chyba calkiem niezle idzie, liczmy na to 1500zl krecic pewnie bede wszelkie sugestie mile widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 zamierzam niedlugo odswierzyc nieco konfiguracje mojej blaszanki, w zwiazku z tym mam pare pytan obecnie mam bartona 2ghz msi k7n2 delta2 platinum 512mb ramu radeona 9800 pro creative soundblaster dysk 40gb seagate Enermax EG 365AX-VE + dvd rw z obecnej konfiguracji chce sobie zostawic dzwiekowke, dysk, zasilacz i napedy i teraz czy dysk moze spowalniac zauwazalnie wydajnosc? wiekszy nie jest mi specjalnie potrzebny, dokupilbym bym sobie pozniej ładowanie gier z twardziela nie będzie szybkie ... zasilacz, nie wiem czy wytrzyma powinien, bo jednak nowe podzespoły mało ciągną prądu opcje sa dwie amd x2 brisbane kn9 lub dfi ram nie wiem, raczej z tych tanszych, warto doplacac do goodram pro? 1gb galaxy 7900 gs 1,4 ns no wlasnie slyszalem ze padaka ostatnio moze 8600gt? tak, jest OK. GR PRO - warto. KN9 się kończą. 8600GT będzie lepszy od problematycznego 7900GS 1,4ns lub pentium dual core evga 650i na 7900gs mogloby nie starczyc, 7600gs evgi podobno nie takie super, jak miały byc , a 7600GS za słaby.... jeśli miałbyś rezygnowac z 8600gt na rzecz intela , to lepiej idź w AM2 teraz moje pytania co z zasilaczem? wg kalkulatora mocy ten zestaw nawet mniej by potrzebowal papu :D dysk, gram w jedna gra wlasciwie cs 1.6, nowy komp ma byc pod cs:source do dyspozycji mam okolo 1200zl + to co dostane za stary sprzet socket a chyba calkiem niezle idzie, liczmy na to 1500zl krecic pewnie bede wszelkie sugestie mile widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość geks Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 zamierzam niedlugo odswierzyc nieco konfiguracje mojej blaszanki, w zwiazku z tym mam pare pytan obecnie mam bartona 2ghz msi k7n2 delta2 platinum 512mb ramu radeona 9800 pro creative soundblaster dysk 40gb seagate Enermax EG 365AX-VE + dvd rw z obecnej konfiguracji chce sobie zostawic dzwiekowke, dysk, zasilacz i napedy i teraz czy dysk moze spowalniac zauwazalnie wydajnosc? wiekszy nie jest mi specjalnie potrzebny, dokupilbym bym sobie pozniej zasilacz, nie wiem czy wytrzyma opcje sa dwie amd x2 brisbane kn9 lub dfi ram nie wiem, raczej z tych tanszych, warto doplacac do goodram pro? 1gb galaxy 7900 gs 1,4 ns no wlasnie slyszalem ze padaka ostatnio moze 8600gt? lub pentium dual core evga 650i na 7900gs mogloby nie starczyc, 7600gs teraz moje pytania co z zasilaczem? wg kalkulatora mocy ten zestaw nawet mniej by potrzebowal papu :D dysk, gram w jedna gra wlasciwie cs 1.6, nowy komp ma byc pod cs:source do dyspozycji mam okolo 1200zl + to co dostane za stary sprzet socket a chyba calkiem niezle idzie, liczmy na to 1500zl krecic pewnie bede wszelkie sugestie mile widziane :D http://www.agito.pl/product/31423?cid=1 http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C9800260 http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C6000183 brisbane na te 2.8ghz lataja z palcem w d bron boze przeplacac lub pentium dual core i badziewia evga 650i http://www.in4.pl/komentarze_Core_2_Duo_r%...i_...,13583.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 teraz jeszcze chlodzenie podoba mi sie Thermaltake TMG A2 lub A1 nie znalazlem jednak porównania dobrego a moze jednak brac poczciwego fryzjera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...