agatablue Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam mam problem z laptopem Sony VGN-C140G/B. :angry: Jest on sprowadzony z USA i miał zainstalowanego windowsa xp mce ,wszystko chodziło wtedy ok, ale po zmianie systemu na xp professional mam problem z grafiką i z dźwiękiem. W internecie znalazłam sterowniki tylko pod xp mce czy zna ktoś może jakąś stronkę ze sterownikami pod xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlisle Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 http://www.google.co.uk/search?hl=en&q...ivers&meta= trzeci wynik u mnie. mce to jest xp pro z badziewnymi dodatkami i wylaczona w rejestrze opcja logowania do domeny (wersja mce2005 - poprzednie to czysty pro) nie widze powodu zeby sterowniki od mce nie pasowaly chyba ze wrzucasz je przez jakis instalator i marudzi ze system sie nie zgadza. rozpakowac i dodac przez menadzera urzadzen i powinno chulac. grafika jest igma 950 - sterowniki hp nc6320 moga pasowac pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...