binio21 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam. Kupiłem do komputera kumpla zasilacz Fortron tylko nie zwróciłem uwagi na to że zasilacz ma gniazdo 24Pin a płyta 20 Pin. Czy jest możliwość podłączenia tego zasilacza do tej płyty. Wtyczke mogę normalnie wpiąć a te 4 dodatkowe piny poprostu sobie wystają z boku. Boję sie tylko żeby nic się nie zjarało. Proszę o pomoc PZDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Możesz kupić przejściówkę z 24 na 20 pin. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 a czy moge to podlaczyc bez przejsciowki, zależy mi na czasie, a na innych forach czytalem ze mozna tak podłączyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Mozna Wystarczylo poszukac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...