Gość zakinho Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam czy na plycie glownej msi K8N Neo3-F (nForce4-4x) bedzie dzialac moja karta graficzna na agp geforce 6600 winfast ? Czy ta plyta jest dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 działać powinna, ale ta płyta ma złącze AGR, a nie AGP - wydajność będzie raczej marna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 działać powinna, ale ta płyta ma złącze AGR, a nie AGP - wydajność będzie raczej marnaTrzeba zaznaczyć, że nie każda karta na AGP będzie działała na złączu AGR. A jeżeli zadziała, to przepustowość będzie na poziomie AGP x1, x2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 az tak duza bedzie roznica w wydajnosci ? odczuje to bardzo ? gdyz narazie nie mam kasy na karte a chce uzbierac na geforce 8500ge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Trzeba zaznaczyć, że nie każda karta na AGP będzie działała na złączu AGR. A jeżeli zadziała, to przepustowość będzie na poziomie AGP x1, x2. dlatego napisałem, że powinna działać, co nie oznacza, że musi ;) @zakinho na e-giełdzie w temacie o 754 jest porównanie kart na tej płycie (agp w gnieździe agr, a pci-e) niestety linka nie podam, bo mi się e-giełda nie chce wczytać wydajność na tym gnieździe jest marna Edytowane 7 Lipca 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 dlatego napisałem, że powinna działać, co nie oznacza, że musi ;)Oczywiście. Przyjmijmy, że moja wypowiedź byłą wyjaśnieniem, potwierdzeniem Twojej ;). @zakinho na e-giełdzie w temacie o 754 jest porównanie kart na tej płycie (agp w gnieździe agr, a pci-e) niestety linka nie podam, bo mi się e-giełda nie chce wczytać wydajność na tym gnieździe jest marna I tu również potwierdzam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 no to co zrobic ? bo mam karte geforce 6600 narazie na niego kupca nie mam. na procka i plytye mam okolo 350 zl wiec tamto bylo dla mnie dobre . w kompie mam jeszcze ddr1 wiec najlepiej jak bym cos wziol z ddr1 .Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Sprzedaj to wszystko w cholerę i przesiądź się na AM2 :lol2:. Sempron 3200+ to 115zł, Gigabyte GA-M61SME-S2 - 185zł (w razie czego jest integra GPU, a i pokręcić na tym można) [ewentualnie Abit NF-M2SV - też niczego sobie]. Do tego na początek 512MB RAM'u za 60zł. Daje nam to 360zł. Sprzedajesz swój RAM i kartę graficzną i masz dwa wyjścia: czekasz, dokładasz trochę pieniędzy i kupujesz coś mocnego, albo polujesz na używanego GF 6800GT (za 240zł można dostać bez problemu). Edit: Zamiast tego 6800GT może być i to: http://allegro.pl/item212188591_tak_tanio_..._zalman_ss.html Edytowane 7 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...