OverRide Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam. Aktualnie posiadam: - Athlon XP 2000+ Palomino @ 1800MHz - MSI KT4 Ultra - GF4 MX 64MB - 2x 512MB Kingston Mam zamiar sprzedać CPU + Mobo + grafę, i zakupić coś w przedziale do 330zł. Oczywiście pamięci przekładam z aktualnego kompa. Co polecacie? Czy coś Takiego będzie dobrym wyborem? Wiem, że ograniczają mnie koszty, ale więcej nie mam. Obowiązkowo musi być PCI-e, jednak na grafę mi nie starczy, dlatego wynalazłem coś takiego z integrą. Za O/C oczywiście będę się brał :). Pozdrawiam, OverRide. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 a może sprzedaj i pamięci i idź w tanie AM2 ? Wyjdzie lepiej, wydajniej i bardziej przyszłościowo... Mobo z integrą to np. Foxconn na 690G (sam go mam) i jakiś Sempron 3000+ ... pamięci spokojnie te sprzedasz tak, że Ci starczy na 1GB jakichś lepszych DDR2, a jakbyś się mocno napiął to może 2x1GB słabszych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OverRide Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Myślisz ze nie przekroczy budżetu? Więc za ile bym to wszystko opchnął z pamięciami? Mogę dołozyć 130zł, ze swoich + cena ze sprzedania tego aktualnego grata. Patrząc na Allegro to właśnie płyty AM2, są jakieś drogie :P Wydaje mi się, że na taki cfg, nie starczy mi kasy, ale może mógłbyś złożyć jakiś zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Płyty pod AM2 z VGA to nawet niecałe 200zł już. Tylko o OC nie masz co marzyć. Za ile mozesz to opchnąć to popatrz na ceny w Allegro. Do tego wspomnianego Semprka 3000+ np i będzie ok. (coś około 100zł kosztuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) ale na AM2 z VGA i podkręcaniem to 235 zł za Foxconna, którego mam... Sempa może i za 80 zł używkę na allegro wyrwać :) siga sobie muszę uaktualnić, ale się cosik zebrać nie mogę :lol2: w przyszłym tygodniu będzie na 100% :P Edytowane 8 Lipca 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Jak masz to czemu nie widać tego w sigu? ;) Jeśli chodzi o procki to ja do używek nie mam przekonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...