Szymoon Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 http://www.fun.from.hell.pl/2003-02-28/kogucik.jpg A ja myslalem ze to forumowicz tweaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 uhmmmm ale nie rozumiem dalej o co chodzi ..... :? takie cos to ma dijkstra w swoim AV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 No a ja sie zastanawiam cyz to on, bo niektorzy maja prawdziwe swoje zdjecia, a niektorzy nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja mam prawdziwe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja mam prawdziwe ;-)I ja :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja mam prawdziwe ;-) ja tez :) swojego krasnala miesiac malowalem, potem fotka cyfrakiem i avatarek gotowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...