sebo0demo Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam kupuje kompa do gier i domowego uzytku czy ten zestaw bedzie dobry ? Procesor: Intel core2duo E4300 1.8 Ghz Płyta główna: Asus P5K Grafika: SAPPHIRE RADEON X1950PRO 512MB Ram: OCZ platinum cl4 2x 1gb 800Mhz Zasilacz: amacrox warrior ax450 HDD: SAMSUNG 160GB 8MB CACHE SATAII Obudowa: Sagitta Raimdmax Reszte mam.... Procka chce podkrecic conajmniej do 2.5 Ghz potem dokupie chlodzenie i do 3.0 reszte moze tez troche wycisne... Dobry zestaw i zasilacz i wogule ? polisa o odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 All ok, buda - wg. gustu :) Mobo - zastanów się nad Abitem IP35-E miast ASUS'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Zastanów sie nad dyskiem od seagate ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 A może :) Samsung ogólnie ok... ale moja 80GB coś po paru miesiącach pracy (na 2 lata istnienia) zaczyna... "słabnąć". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo0demo Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Dysk jest na pewno do wymiany wziałem 1 lepszy z allegro to jaki proponujecie ? Segate ? 160 gb w zupelnosci mi wystarczy... mam jeszcze stara 40 ale nie wime czy wsadze w koncu dodadtkowe obciazenie dla zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 kup jakis samsunga/segate 250gb 16mb cachu, z uwagi na to że niewielka róznica w cenie 250gb a 160gb(okolo 40 zł) a póżniej będziesz żałował że nie kupiłeś większego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...