Ruido Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Chcialbym pierw ostrzec ze jezeli sobie nie poradzicie z ta stronka bedziecie musieli dac Restarta kompa. Oki po tym krotkim ostrzerzeniu zapraszam na : http://strony.wp.pl/wp/oddam_sie_tobie/naga2.html :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Hmm nie mam zamiaru tam klikac :> Czy jest to jedna z tych stron gdzie wyskakuje setka okienek i sie zawiesza komp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 "]Hmm nie mam zamiaru tam klikac :> Czy jest to jedna z tych stron gdzie wyskakuje setka okienek i sie zawiesza komp ? skad wiedziales ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 DAjesz magiczna kombinacje 3 klawiszy i zamykasz explorera i problem znika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 heh, obrywalem juz lepszymi, nie masz czegos mocniejszego?? Mozilla nawet nie drgnela, a IE zamknalem z menedzera. Czy nie robia juz naprawde wykanczajacych programikow(te byly chyba dla slabiutkich maszyn)? Kiedys wpadlem na taki fajny, doliczylem sie ~1500 okienek, po czym mi sie znudzilo i zamknalem... (w miedzy czasie surfowalem). :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 to jest fajna stronka (nic nie wyskakuje za to leci fajna piosenka) nie wiem gdzie to dac a nowego topica zakladac nie chce: http://www.tlf.cx/dearpenis.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 to jest fajna stronka (nic nie wyskakuje za to leci fajna piosenka) nie wiem gdzie to dac a nowego topica zakladac nie chce: http://www.tlf.cx/dearpenis.swf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jest zajebioza: "Dear Rodney, while You're shaving, shave my balls" :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Spotkalem kilka stron ktore zawiesily mi kompa w kilkanascie sekund, tej nie mam zamiaru sprawdzac bo sciagam z dc stuff akurat ;) >>DAjesz magiczna kombinacje 3 klawiszy i zamykasz explorera i problem znika Jesli jakis pizdowaty skrypt to owszem ale sa takie po ktorych nawet menedzer ci sie nie otworzy. www.ferdek.prv.pl www.raus.de Luknijcie to, z pamieci wzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 e tam ta pierwsza strona od ruido to wystarczylo raz zamknac z taskmanagera, a z tych dwoch stronek ktore podal yarazz to piersza skasowano ;) a druga byla juz lepsza ale szybciej poklikalem zakoncz zadanie i tez sie w koncu poddala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Kiedys kliknalem na taki ciekawy link ktory mnie tez znukowal - tylko ze nie otwieraly sie okienka IE tylko okienka DOSa, otworzylo sie ze 30 i kazdy mnie stelnetowal do jakiegos serwera - zostalem zasypany taka iloscia pingow ze wyje.balo blue screena:)) To sie nazywa "suprajs" :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 www.warez.z.pl <<< to sie nazywa NIESPODZIANKA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 AAAAAAAAAAAA tam zaden problem jedyne co mnie zdenerwowoalo to to ze przez przypadek wylaczylem rowniez forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Używam opery 7.0 i nic niejest w stanie mi jej zawiesić . Przynajmniej z niczym takim sie nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 CHAMSTFO I TYLE !!! Ktos zajebal patent ze strony www.31337.pl :twisted: Chamstfo i tyle :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 www.warez.z.pl <<< to sie nazywa NIESPODZIANKA :lol:Hmm, Mozilla zaprzestala naliczania na 3214 oknach, ja wiec 'menedzer', zamknalem, i..tyle. Zatem dalej nie ma stronki, ktora by mi kompa powiesila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mi tez sie jeszcze sys nie zawiesil, win xp pro roX;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...