Skocz do zawartości
Ruido

stronka big LOL

Rekomendowane odpowiedzi

heh, obrywalem juz lepszymi, nie masz czegos mocniejszego?? Mozilla nawet nie drgnela, a IE zamknalem z menedzera. Czy nie robia juz naprawde wykanczajacych programikow(te byly chyba dla slabiutkich maszyn)? Kiedys wpadlem na taki fajny, doliczylem sie ~1500 okienek, po czym mi sie znudzilo i zamknalem... (w miedzy czasie surfowalem). :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest fajna stronka (nic nie wyskakuje za to leci fajna piosenka) nie wiem gdzie to dac a nowego topica zakladac nie chce: http://www.tlf.cx/dearpenis.swf

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jest zajebioza:

"Dear Rodney, while You're shaving, shave my balls" :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkalem kilka stron ktore zawiesily mi kompa w kilkanascie sekund, tej nie mam zamiaru sprawdzac bo sciagam z dc stuff akurat ;)

>>DAjesz magiczna kombinacje 3 klawiszy i zamykasz explorera i problem znika

Jesli jakis pizdowaty skrypt to owszem ale sa takie po ktorych nawet menedzer ci sie nie otworzy.

www.ferdek.prv.pl

www.raus.de

Luknijcie to, z pamieci wzialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam ta pierwsza strona od ruido to wystarczylo raz zamknac z taskmanagera, a z tych dwoch stronek ktore podal yarazz to piersza skasowano ;) a druga byla juz lepsza ale szybciej poklikalem zakoncz zadanie i tez sie w koncu poddala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys kliknalem na taki ciekawy link ktory mnie tez znukowal - tylko ze nie otwieraly sie okienka IE tylko okienka DOSa, otworzylo sie ze 30 i kazdy mnie stelnetowal do jakiegos serwera - zostalem zasypany taka iloscia pingow ze wyje.balo blue screena:)) To sie nazywa "suprajs" :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi