3zyk Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam Stworzyłem sobie z poziomu Windy klony partycji systemowej i drugiej na innym dysku twardym. Niestety po ukończeniu klonowania i podpięciu tylko tego dysku na który sklonowałem system się nie uruchamia (tj. zatrzymuje się na tym ekraniku co są granatowe paski z dolu i góry niebieskie pole w środku, na nim logo Windy i podpis Microsoft Windows XP, myszką można poruszać, Ctrl+Alt+Del nie reaguje). Próba uruchomienia w awaryjnym nie przyniosła pozytywnych rezultatów. Bardzo proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Mam dokładnie ten sam problem co kolega. Ja zrobilem obraz partycji systemowej na plytki dwoma programami Norton Ghos 2003 i Paragon Exact Image. potem odłączyłem systemowy dysk i zrobilem przywracanie systemu na drugim dysku. Efekt jak u kolegi: system sie wlacza a w momencie jak jest zwykle wyswietlane 'Zapraszamy' to jest male logo windows Xp i tyle nic wiecej sie nie laduje komp stoi. czego to moze byc przyczyna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Troszkę póżno ale... pomogę Spróbujcie użyć Acronis True Image a efekt będzie zadowalający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Norton Ghost może być ale pod DOS'a, mam używam i zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...