tomaszok Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Mam od 10 Lipca internet 2/4 Mb W Aster .Stronki nieładuja sie zle.ale w grze (warcraft3 ) jest chyba straszie duży ping(wie ktos jak się sprawdza ping).Tzn Wszystko co robie jest z opzoznieniem o jakies 1-3sec. A tak sie nieda grać!! Co mi z takiej dużej Prędkości Prosze pomoc może trzeba coś skonfigurować/ustawić HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 jak chcesz sprawdzić ping wybierz z menu START opcję Uruchom... wpisz "cmd" i kliknij OK. gdy wyskoczy dosowe okienko, wpisz np. "ping wp.pl" lub jakikolwiek inny serwer po "ping". np. "ping www.purepc.pl" no i pierwsza rzecz jaką powinieneś zrobić to zadzwonić do administracji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 http://www.aster.pl/node/120 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Nie wiem czy to pomoże ale mam takiego astera (2/4 Mb/s) i gierki mam ok sprawdzone w grach blizarda (starcraft diablo2 czy WoW) inne gierki też ok (seria battlefield choćby) pingi dla porównania mam: wp.pl - min:14 max:17 średnio:15 google.pl - min:30 max:33 średnio:31 o2.pl - min:6 max:9 średnio 7 jakbyś chciał coś konkretnego pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszok Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 własnie też gram w warcrafta i jest takie dziwne opóżnienie .A konfigurowałeś coś ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...