Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Na kazdym wiatraku sa narysowane takie dwie szczaleczki, 1 pokazuje w ktora strone sie kreci , 2 w ktorym kierunku dmucha. A w titanie jak i wiekszosci coolerow wieje z zewnatrz w kierunku radiatora . . . . . . ^ ^ . . . . . . | | ==> [] --- ==> [] ----| jasene ?? ==> [] ----/ . . . . . | | . . . . . V V Jaki ja jestem jebnie-ty, no PEWNIE ŻE JASNE :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jak za swoja cene to dobry, ale ja go wymienilem na WC z CPC i nie zaluje :D Zeby nie bylo to nie zaluje wymiany :) ale WC moglobybyc lepsze :P No to teraz powinienes sie nazywac Mokry :) HEHE Mialem ostatnio stycznosc z CPC i powiem Ci ze jak to zbaczylem to rece zalamalem Na szczescie udalo mi sie kupla nawrocic i sprzedal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Skasujcie tego posta bo ja nie moge :/ o co ci chodzi bo nie bardzo rozumiem? :? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Skasujcie tego posta bo ja nie moge :/ o co ci chodzi bo nie bardzo rozumiem? :? :roll: Zazwyczaj moża skasować swojego posta poprzez kliknięcie X, ja niestey nie mam takiej opcji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nie zartuj :lol: pytalem o to dlaczego mialbym go kasowac :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nie zartuj :lol: pytalem o to dlaczego mialbym go kasowac :?Hehe mi nie chodzi o twoejgo posta tylko o mojego. Zrobilem 2 posty przez przypadek i nie moge tego jednego skasować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 LOL ale zesmy sie dogadali ghyhyhy sorki za zamieszanie widzisz czasami opcja "quote" jest niezastapiona ;) :D a posta skasowac nie mogles po po nim pewnie zdazyl juz sie wypowiedziec ktos inny pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jak możesz to bierz tego bez regulatora obrotów. Na zwykłym miałem max 40*C, a na tym z regulatorem obrotów max 48*C. Różnice widać gołym okiem. P.S. niedawno założyłem topic na ten temat. Teraz kupiłem za 54 zł Green Power GP-DFC4017 (radiator cały miedziany) i mam max 38*C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Lagier ja swojego puscilem szybciej, dlatego wydaje mi sie on glosniejszy, tak w standardzie to cichy jest nawet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 no wlasnie tak myslalem Allen3 bo w standardzie to serio on nie jest glosny bynajmniej dla mnie ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...