Gość DeViLSource Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam, zastanawiam sie nad tym jaka płyte głowna wybrać pod am2 ważne żeby oferowała duże możliwości podkręcania, jeżeli bedzie duża różnica wydajności jakości to moge dozbierac troszke pieniędzy prosze o pomoc... z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Takie cos DFI Infinity NF SLI :) Bardzo dobra do OC :) Mozesz tez szukac tanszego Abit'a KN9 , ale mozesz miec juz problem ze znalezieniem. EDIT / serwal4 dal linka do KN9 , jesli nie chcesz doplacac do DFI to bierz wlasnie ja :) Tylko sie pospiesz ;) Edytowane 12 Lipca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Abit KN9: http://allegro.pl/item214988011_abit_kn9_n...ra_fenomen.html Płyta-legenda, wystarczy spojrzeć w sygnaturki user'ów posiadający AM2 ... :) Która aktualnie kończy swój żywot, więc brać póki jest. Ewentualnie DFI Infinity NF Ultra II-M2, ale do niej przydałby się radiator na NB bo seryjna 4x4 to istny wyjec... Wtedy byłoby już ponad 300zł a w sumie nie warto dopłacać, bo KN9 też ma bdb o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Też polecam KN9, ale można go dostać już chyba tylko na Allegro i trzeba się spieszyć :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 I to juz normalnej wersji KN9 nie dostaniesz, tylko Ultra ktora jest drozsza. Ja bym te 20zl do DFI doplacil, ale to juz kazdego indywidualna sprawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Zwykła jest :) z 60 sztuk na allegro. PcProjekt chyba jeszcze ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeViLSource Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) xacti a ta DFI w innej wersji np : ultra pod jakim wzgledem jest lepsza? bo drozsza jest ale jaka jest roznica w porownaniu sli? np : http://allegro.pl/item214975300_dfi_infini..._gwarancji.html Edytowane 12 Lipca 2007 przez JustMe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Niczym sie nie roznia, SLI ma ta zalete, ze ma SLI ;) I dodatkowo mostek do SLI dostajesz. To ze jest tansza, nie znaczy ze jest gorsza - po prostu tani sklep :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeViLSource Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 niechodzi mi o różnice ceny, bo z tej aukcji co podałem link wyżej bede mógł zaoszczedzic na kosztach wysylki (niedlugo bede w wawie) wiec cenowo mi sie zrownaja...tylko ktora jest "lepsza" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Jeszcze raz napisze - te 2 plyty niczym sie prawie nie roznia ;) SLI ma dodatkowo odblokowane SLi i dostajesz gratis mostek do laczenia kart graficznych - ja bym bral wersje z SLI :) http://everon.pl/product_info.php/cPath/47...products_id/154 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeViLSource Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 ok wzielem ja :) dzieki wszystkim za pomoc a w szczegolnosci xacti pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...