blakema Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Jeśli w złym dziale pisze to sorka jestem nowy. Mam straszny dylemat. Muszę kupić grafę a mam na ten cel 600zł. Poważnie zastanawiam się nad Galaxy 8600GE. Czy to dobry wybór?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Nie oplaca sie kompletnie 8600GE. Wez Palit 8600gt - Taniej, a da sie podkrecic do takich wartosci jak GE :) Zreszta od okolo 1800MHz pamieci na 8600xx nie graja tak wielkiej roli.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Dobrze prawi :) A pozatym z 8600GT i GE od Galaxy jest loteria, czasami zdarzają się walnięte wersje, które na standardowych taktowaniach jakie posiadają walą artami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blakema Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Karta pojdzie pod Athlona X2 3800+ i 2 GB ramu. W tej cenie nie znajde chyba nic lepszego. Mam nadzieje że uda mi się pograć w starsze tytuły na tym palicie. BO Medieval II to bedzie ciezko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Spokojnie. Karte wykrecisz dosc mocno i bedzie git, choc nawet bez OC ma dobra wydajnosc - ale po co ma sie marnowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A proca bierz X2 3600+ Brisbane (1.9GHz , 1Mb cache, 65W) :) Lepiej się kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 i pamiętaj o dobrej mobo i zasilaczu, bo to dość ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 No to moze zrobie takie male zestawienie co brac jesli jeszcze nie zakupiles (do autora) 3600+ DFI Palit 8600gt Amacrox WARRIOR 400 WAT A jesli masz juz wszystko poza grafa, to i tak nic wiecej nie wykombinujesz - bierz 8600gt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blakema Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 No to moze zrobie takie male zestawienie co brac jesli jeszcze nie zakupiles (do autora) 3600+ DFI Palit 8600gt Amacrox WARRIOR 400 WAT A jesli masz juz wszystko poza grafa, to i tak nic wiecej nie wykombinujesz - bierz 8600gt ;) Płytę już mam i to właśnie DFI proponowane powyżej. Zasilacz mam BQ 450W. Zmieniam procka i kupuje grafe bo narazie siedze na 4MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...