Vardamir Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) Mój komputer jest juz dość wiekowy. Ostatnio wymieniłem w nim procka i grafe. Teraz z kolei chciałbym wymienić ram. Mam 512 DDR 200 Mhz. Interesuje mnie 1 GB w dualu 400 Mhz. Koszt do 250 zl (max 300). Znalazłem coś takiego: Patriot Geil OCZ Kingston Co byloby najlepsze? A może coś innego? Komp: Płyta Abit IS-7 (tylko DDR - 4 porty) Procek P4 2,4 Ghz HT Grafika Galaxy Geforce 7600GT 256 MB Edytowane 15 Lipca 2007 przez Vardamir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 jakie masz najwyższe możliwe napięcie na pamięci? czy zamierzasz może podkręcac swój komputer? jeśli nie to bierz najtansze co pod ręką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardamir Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie wiem jakie napięcie. Podkręciłem karte graf. Reszty nie zamierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 no to zamiast sprzedawac obecna pamiec i kupowac nowy zestaw kup jakies najtansze 512mb ddr400 - różnicy i tak nie odczujesz w graniu i zwykłym użytkowaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...