Gość hooded man Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Zwracam sie z prosba do (zapewne bardzo waskiego) grona uzytkownikow tej pieknej maszynki, czy jest mozliwosc w biosie botowania z urzadzenia USB. Zamierzam zmienic dysk na wiekszy w tym modelu i nie wiem czy to bedzie mozliwe (chodzi mi o instalacje systemu) Edytowane 16 Lipca 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 X60 nie posiadam. T60 ma możliwość bootowania z USB. Myślę, że w X60 będzie bardzo podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zwracam sie z prosba do (zapewne bardzo waskiego) grona uzytkownikow tej pieknej maszynki, czy jest mozliwosc w biosie botowania z urzadzenia USB. Zamierzam zmienic dysk na wiekszy w tym modelu i nie wiem czy to bedzie mozliwe (chodzi mi o instalacje systemu) ja z pendrive bootowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...