Scorcho Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam, Od wczoraj mam nowy sprzęt - taki jak w sygnaturze. Niestety dopiero najwcześniej w środę będę miał zasilacz Be Quiet! 450W i do tego czasu komp musi chodzić na jednym z 2 zasilaczy - do wyboru Fortron mdn60 350W i ModeCom Feel III 400W. Boję się żeby mi w ten upał nie zjarało świeżego sprzętu więć mam do Was pytanie - który będzie bezpieczniejszy. Ten modecom nie wygląda tak źle, waży tyle samo co fortron i ma 2 linie 12V. A fortron jest słabszy. Komputer działa na obu, ale w te upały różnie może być. z góry dzięki, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 fortron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Podłącz na stocku, zmierz napięcia. Ten który ma lepsze w stresie zostaw. Prosta sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 przydalby sie jakis tescik tego modecoma jak zachowuje sie przy przeciazeniach, bo juz widzialem jak jego wczesniejsze modele puszczaly napiecia wyysokoo ;) choc przy normalnym obciazeniu dobrze trzymal napiecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...