Nerevar Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Witam tak jak pisalem juz w temacie kumpla, potrzebuje nowa plyte, nie mam za wiele czasu bo nei jestem u siebie wiec zrobie nowy temat, ma porpawnie obslugiwac procesor, ram, karte + ma miec sieciowke. I w miare nie droga na alledrogo znalazłem cos takiego co sądzicie ew. jaka polecacie : cos mam : http://www.allegro.pl/item217558331_abit_i...e_5_1ch_gw.html co sadzicie Edytowane 20 Lipca 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ile masz kasy na to? może dało by się coś nowego sklecić. A tak po za tym ten abit może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Potrzebuje kompa, nad nowym myslalem wczoraj, nowy topic byl nawet. Zanim opie.... sprzedal bym to na allegro pól wakacji by minęło, bo gotowki brak, od rodzicow tera tez nie pozycze tyle... Skoro abit jest git to go raczej wezme, upewnilem sie i duala obsluguje wiec git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...