Mir3k Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Mam pytanie. Jakie bebechy powinien mieć laptop, na ktorym mógłbym grać w CS'a (1.6)? Nie znam się kompletnie na laptopach.... Laptopa planuje kupić głównie do pracy w internecie, ale pomyślałem, mozę przy okazji daloby sie na tym pograć... Jeśli chodzi o cene to ma być jaknajtańszy :) Z góry dzięki za pomoc. Wymagania CS'a: Wymagania Minimalne procesor: Pentium 300 MHz (lub kompatybilny) RAM: 64 MB karta graficzna: SVGA (16-bitowa) system: Windows 95/98/NT/XP/2000 900 MB wolnego miejsca na HDD dostęp do Internetu Sugerowane procesor: Pentium 800 MHz (lub kompatybilny) RAM: 256 MB karta graficzna: akcelerator graficzny 3D (przynajmniej 64 MB) szerokopasmowy dostęp do internetu Edytowane 21 Lipca 2007 przez Mir3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 cs`a w wersji 1,6 powinien pociagnac nawet intel media accelerator 950. Niech mnie ktos poprawi jak sie myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Spoko pociagnie, on nawet GTA:SA ciagnie :D wiem bo gram czasem na lapku. http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...00_GB853ES.html albo taki Acer http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...LXAY90C038.html ale osobiscie bym Acera nie wziął, no ale kosztuje mniej niz 2k Edytowane 21 Lipca 2007 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Mam pytanie. Jakie bebechy powinien mieć laptop, na ktorym mógłbym grać w CS'a (1.6)? Nie znam się kompletnie na laptopach.... Laptopa planuje kupić głównie do pracy w internecie, ale pomyślałem, mozę przy okazji daloby sie na tym pograć... Jeśli chodzi o cene to ma być jaknajtańszy :) Z góry dzięki za pomoc. Skołuj sobie jakis lapek uzywany z allegro... Po co Ci na Csa jakies sprzety za prawie 3 k. Chyba ze masz na to kase... Edytowane 21 Lipca 2007 przez dazon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir3k Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi :) Jak najtanszy - czyli będzie taki z allegro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 To szukaj czegos z P3 i 256mb, za <1000zł masz tego pełno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir3k Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 To szukaj czegos z P3 i 256mb, za <1000zł masz tego pełno No myślałem o czymś takim... tylko bałem sie ze to bedzie za mało. Teraz mam wakacje, więc poszedłem sobie do roboty, wiec będzie akurat kaska na takiego lapka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 No myślałem o czymś takim... tylko bałem sie ze to bedzie za mało. Teraz mam wakacje, więc poszedłem sobie do roboty, wiec będzie akurat kaska na takiego lapka :) W zupełności coś takiego wystarczy. Zobacz to co mam w sigu. Smiga CS 1.6 super i dostaniesz juz takiego za niecały 1000zł na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...