Skocz do zawartości
Mir3k

Laptop Do Counter-strike'a - Jak Najtaniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Jakie bebechy powinien mieć laptop, na ktorym mógłbym grać w CS'a (1.6)? Nie znam się kompletnie na laptopach.... Laptopa planuje kupić głównie do pracy w internecie, ale pomyślałem, mozę przy okazji daloby sie na tym pograć... Jeśli chodzi o cene to ma być jaknajtańszy :) Z góry dzięki za pomoc.

Wymagania CS'a:

Wymagania

Minimalne

procesor: Pentium 300 MHz (lub kompatybilny)

RAM: 64 MB

karta graficzna: SVGA (16-bitowa)

system: Windows 95/98/NT/XP/2000

900 MB wolnego miejsca na HDD

dostęp do Internetu

Sugerowane

procesor: Pentium 800 MHz (lub kompatybilny)

RAM: 256 MB

karta graficzna: akcelerator graficzny 3D (przynajmniej 64 MB)

szerokopasmowy dostęp do internetu

Edytowane przez Mir3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko pociagnie, on nawet GTA:SA ciagnie :D wiem bo gram czasem na lapku.

http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...00_GB853ES.html

albo taki Acer http://www.sirius.pl/notebooki/towar_cenni...LXAY90C038.html ale osobiscie bym Acera nie wziął, no ale kosztuje mniej niz 2k

Edytowane przez Tony Soprano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Jakie bebechy powinien mieć laptop, na ktorym mógłbym grać w CS'a (1.6)? Nie znam się kompletnie na laptopach.... Laptopa planuje kupić głównie do pracy w internecie, ale pomyślałem, mozę przy okazji daloby sie na tym pograć... Jeśli chodzi o cene to ma być jaknajtańszy :) Z góry dzięki za pomoc.

Skołuj sobie jakis lapek uzywany z allegro... Po co Ci na Csa jakies sprzety za prawie 3 k. Chyba ze masz na to kase...

Edytowane przez dazon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To szukaj czegos z P3 i 256mb, za <1000zł masz tego pełno

No myślałem o czymś takim... tylko bałem sie ze to bedzie za mało. Teraz mam wakacje, więc poszedłem sobie do roboty, wiec będzie akurat kaska na takiego lapka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No myślałem o czymś takim... tylko bałem sie ze to bedzie za mało. Teraz mam wakacje, więc poszedłem sobie do roboty, wiec będzie akurat kaska na takiego lapka :)

W zupełności coś takiego wystarczy. Zobacz to co mam w sigu. Smiga CS 1.6 super i dostaniesz juz takiego za niecały 1000zł na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi