exe1987 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Masz 7 dni na zwrot urządzenia bez podania przyczyny i wcale nie musi być w stanie nienaruszony, poza tym ty ją tylko otworzyłeś i włożyłeś do komputera, jeśtli lej nie porysowałeś ani nie wyrzuciłeś pudełka to MUSZĄ ją przyjąć;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Tylko jak ten post ma się do tych głośników i dyskusji o nich? :rolleyes: Chyba pomyliłeś tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giter Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie wiem co słyszycie w tych altecach fx6021. Ja to kupiłem i żałuję. Satelity brzmią tak jak wyglądają - cienko. Środek jest słaby i nienaturalny, nazbyt wyeksponowane wysokie tony i dodawanie denerwującego "tsssssssss" (czy to jest to dobre odwzrorowanie wysokich tonów). Brzmią wyraziście i przestrzennie ale nienaturalnie. Do tego te ustrojstwa brzęczą w stanie spoczynku. Kupiłem sobie wzmacniacz i dwie kolumny i jestem teraz zadowolony. Mam dość komputerowych wynalazków typu 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...