xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wystarcza Kingston/GoodRAM 667MHz, ale jak masz wiecej kasy to mozesz sie rozejrzec za OCZ 800MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jak wystarczy to po co mam dopłacać do czegoś droższego ?? Lepsze o/c będzie czy coź :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Tak, bedzie lepsze oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A jakie ramy z OCZ polecasz ? Bo są jeszcze jakieś gskile, musikin, czy jak tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Z OCZ dobre sa Special OPS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 A czy warto jest kupować te G.Skill, czy też Mushkin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja bym bral OCZ. Zreszta poczytaj troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A co z chłodzeniem ? Co jest dobre dla C2D E2140 o/c ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ile mozesz przeznaczyc na nie kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 do 200 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To wez Scythe Infinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A ten Nectuna ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ?? ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A ten Nectuna ??? ?? ?? ?? Co to jest Nectuna? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Heh, chodziło mi o Noctua. Czy warto kupić jakąś Noctue, zamiast Scythe Infinity ? Bo Noctue, jest mniej głośna i tak sama wydajna, tylko jaki model polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Czytałem troche testy i wziąłbym http://mcs.pc.pl/produkt1435.html razem z pastą http://mcs.pc.pl/produkt1242.html Procek będzie wołał z zimna o trochę ciepła ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A to fajny i tani sposób :) Czy zmieści się w RAIDMAX Cobra Silver ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surekot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ciekawa pasta. Ale nie może być stosowana do aluminiowych radiatorów... Ten polecany radiator jest miedziany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak chłodzenie się zmieści, a co do drugiego pytania też potwierdzam - chłodzenie współpracuje z tą pastą. Tutaj jest test - http://twojepc.pl/artykuly.php?id=cooler_p...07&strona=8 Jedynie czego się można przyczepić to, że chłodzenie słabo chłodzi płytę główną ale to jest chyba chłodzenie do procesora :blink: Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Mission123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Więć wyszedł mi taki sprzęd: Procesor Intel Core 2 Duo E2160 1.8GHz 1MB 240.00zł Scythe Mine SCMN-1000 rev.B AM2 Ready za 138 zł(mcs.pc.pl) Płyta Abit IP35-E 399.00 Karta GeForce 8800GTS OC BFG 640MB BFGR88640GTSOCEI 1370zł Pamięć DDR2 2x1GB PC6400 800MHz OCZ SpecialOps CL5 OCZ2SOE8002GK za 335zł Zasilacz Amacrox Warrior 500W AX500-PNF 238zł RAIDMAX Cobra Silver za 171zł Nagrywarka DVDR LG Multi GSA-H42L OEM Ivory 113.00 zł Listwa zasilająca: Listwa Ever Komfort 1,8 71.00zł Monitor LCD 19" BenQ FP93G 744.00zł Dodatkowo: Revoltec 80x80x25 z diodami UV za 25 zł(mcs.pc.pl) Razem: 3 844zł(ceny z Apollo.pl) Ps Trochę odchudziłem zestaw, np.: karta 8800GTX, wydawać prawie 2000zł za same gpu, to trochę przesada :) Jakie klaw, mysze i głośniki polecacie ? Głośniki to 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) Mysz - http://www.cooling.pl/razer-deathadder,produkt,1821.html Podkładka - http://www.cooling.pl/icemat-2nd-edition-b...rodukt,200.html Klawiatura - http://www.cooling.pl/razer-tarantula,produkt,1734.html Karta dźwiękowa - http://www.allegro.pl/item218830771__creat..._2_nowe_gw.html Głośniki - http://www.allegro.pl/item218596416_logite...gratis_vat.html Razem koło 1000zł więc zmieścisz się w 5000zł. Dodam, że wszystkie części widziałem, dotykałem i testowałem (jedynie karty dźwiękowej nie miałem okazji widzieć ale za to szłyszałem ją). Mysz chodzi jak złoto, podkładka jest stworzona do tej myszki, a klawiatura jest warta każdej złotówki. Głośniki + karta dźwiękowa = cudo Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Mission123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Hehe, prawie 500zł za samą klaw i myszkę :D Chciałbym gdzieś max 100zł za klaw i mysze wydać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surekot Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja mam mychę Razer Krait. Wprawdzie nie na tyle długo aby stwierdzić jak jest ze zużywaniem się jej elementów (ślizgacze, rolka, przyciski, itp). Jednak narazie jestem zadowolony. Uzywam jej na zwykłym biurku bez podkładki i nie zauważyłem żeby kursor zachowywał się jakoś dziwnie. W recenzjach na jej temat wyczytałem (zanim ją kupiłem) że ma bardzo dobry sensor optyczny, a teraz praktyka zdaje się to potwierdzać :) Minus1 - żadnych dodatkowych przycisków poza 2 podstawowymi i 1 w rolce. Minus2 - dziwny wybór rozdzielczości - tylko 400 i 1600, brak 800... Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez surekot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A jaką obudowę polecacie do ~300zł, ale żeby nie była zwykła(klasyczna), najlepiej jakaś solidna i z dobrym chłodzeniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 http://zenfist.pl/pID/1181.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ciezko samemu popatrzec po sklepach? Skad mamy wiedziec co cie interesuje? Od siebie moge polecic Sunbeam Quarterback Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novi61 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ?? Obudowę trwałą razem z zasilaczem mam jak w stopce i polecam. Zasilacz 400Watt starcza w zupełności-mierzyłem max. poboru mocy to niecałe 200Watt u mnie. Monitor-tylko panoramiczny-docenisz z czasem i 22` jak juz karta graf,dobra to ja wykorzystaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...