osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Mógłby mi ktoś powiedzieć, która z tych kart: http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,38576/ http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,37033/ jest lepsza do gier współpracując z Intel Core 2 duo 2,66 i 2gb ramu. Chodzi mi o kartę, która bez problemu uciągnie na full detalach np. nadchodzącą grę Crysis. Jak widać obydwie karty mają praktycznie to samo, ale ich ceny się różnią, mógłby mi ktoś doradzić, która jest lepsza? Albo podać typ karty lepszej od tych dwóch, w tej samej cenie lub mniejszej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Co do Crysisa to nie liczyl bym na full przy 8800gts, moze na 8800gtx ^_^ ;) Zreszta nie wiadomo dokladnie jakie on bedzie miec wymagania. //Poszukaj tego 8800gts w innym sklepie, moze bedzie taniej ;) Edytowane 29 Lipca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Te karty to to samo, wez tansza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Bierz tańszą, w tym wypadku Asus, Gigabyte, Galaxy czy Gainward nie ma w zasadzie rówżnicy poza naklejkami - wszystkie pcb z jednej fabryki idą. Zastanów się nad wersja 640Mb - od jakiegoś czasu okazuje się że 640Mb w Dx10 okaże się praktycznie niezbędne do komfortowej gry np: World In Conflict. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Galaxy 8800GTS 320MB w proline'ie (http://proline.pl) kosztuje 999 zł. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 na proline znów galaxy kosztuje 999zł i jest tańsza niż gigabyte, który tam kosztuje 1039zł. Więc wg. Was, która jest na prawde lepsza? Słyszałem ze Galaxy ma większego kopa, czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Obydwie są takie same, "kop" zależy od danego egzemplarza, który dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 czyli zamawiając na proline wybiorę Galaxy, bo jest tańszy. Jedyne co mnie zniechęca w Galaxy to to, że mało osób ją kupuje, natomiast Gigebyte jest bardzo często kupowana :F Zastanów się nad wersja 640Mb - od jakiegoś czasu okazuje się że 640Mb w Dx10 okaże się praktycznie niezbędne do komfortowej gry np: World In Conflict.Ja używam tylko rozdzielczości 1024x768 - czy do takich rozdzielczości, trzeba aż tyle mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Teoretycznie nie, ale nie wiadomo jak sie bedzie karta zachowywala pod dx10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Hmm no różnica między Gigabyte 320mb a 640mb to ponad 200zł: http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,33939/ - tutaj jest ona najtaniej, co prawda nadal nie wiem czy ją kupić czy może te 320mb. Może mi ktoś jeszcze doradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Jeśli masz na tyle kasy, żeby dołożyć do 640MB to bierz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 się zobaczy, co prawda poczytałem trochę komentarzy na komputronik.pl gdzie jeden piszę, że lepiej poczekać do września, z zakupem tej karty, bo wtedy ludzie zaczną pisać komentarze odnośnie tego GF czy ciągnie CRYSIS'a. Najbardziej właśnie tego się boje, że jak zakupie te kartę do tego sprzętu, to mi Crysis nie pójdzie na full detalach, a wtedy to będzie ponad 1k zł wyrzucone w błoto ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 się zobaczy, co prawda poczytałem trochę komentarzy na komputronik.pl gdzie jeden piszę, że lepiej poczekać do września, z zakupem tej karty, bo wtedy ludzie zaczną pisać komentarze odnośnie tego GF czy ciągnie CRYSIS'a. Najbardziej właśnie tego się boje, że jak zakupie te kartę do tego sprzętu, to mi Crysis nie pójdzie na full detalach, a wtedy to będzie ponad 1k zł wyrzucone w błoto ;/ Ja ci już teraz mogę powiedzieć, że na 70% na full detalach ze wszystkimi opcjami wlączonymi nie pójdzie, tzn. no może i pójdzie, ale nie będzie grywalny. :? Jak już chcesz lepiej pograć to GTX, ale to też swoje kosztuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 ta i jaką mam pewność, że na GTX pójdzie mi na full? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Gwarancji nie masz za duzej, ale wieksza niz na GTS... Edytowane 29 Lipca 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Hmm, albo po prostu poczekam aż Crytek wyda wymagania. Edytowane 29 Lipca 2007 przez osiq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Hmm, albo po prostu poczekam aż Crytek wyda wymagania.To pewnie jeszcze poczekasz "trochę" czasu. ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiq Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 ta i to najgorsze;/ Albo się wkurzę i kupie tego gf 8800gts 320mb gigabyte ;f Za taką cenę musi być dobre ;p a jak uciągnie Crysisa to będę w niebo wzięty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...