marcinzaj Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 AMD Turion,Intel Dual Core,Intel Core 2 Duo Mam oto takie procesory do wyboru.Ale nie wiem do konca ktory jest lepszy ktory mniej.Czy mozecie mi podpowiedziec jaka jest mniej wiecej hierarchia w nich? Z tego co gdzies wyczytalem to Intel Dual Core jest lepszy od Core 2 Duo ,ale gdzie AMD Turion ustawic to nie wiem juz sam. Jakies wskazowki moze,byl bym bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 A może dasz jakieś kryteria-lepszy bo jest chłodniejszy czy lepszy bo ma więcej megaherców, lepszy bo w spi1M ma 5s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzaj Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Masz racje,zabraklo wg jakiego kryterium chce aby ustalic hierarchie. Chodzi mi o moc obliczeniowa(mam nadzieje ze dobrze napisalem kryterium). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...