romek-o Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 witam, mam blok do wc ale kompletnie nie mam pomysłu jakiej to jest firmy blok i jak sie nazywa, wie ktos może co to za blok W srodku jest troche kamienia i trzeba by to byo przeczyścić ale w środku bloku widać jakby taki okrąg, częśc która styka się z rdzeniem też ma takie wwypust w kształce okręgu. Zdjęcia: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Hmm z Twojego opisu wychodzi na to, że jest to Orbital z X4Pro(chociaż nie wiem czy ta nazwa już wtedy obowiązywała) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ktoś może wie, jak wydajny jest ten blok bo chce go nabyć? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Romek co ma firma do przeczyszczenia go w środku ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 odnowie troszke temat ... mam ten blok i... 1. rowniez nie wiem jak sie nazywa ;) moze już ktos go rozszyfrował ... 2. czy bedzie pasował na 8600 sonic+ bo mam ta karte i chciałbym go tam zamątować ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 odnowie troszke temat ... mam ten blok i... 1. rowniez nie wiem jak sie nazywa ;) moze już ktos go rozszyfrował ... 2. czy bedzie pasował na 8600 sonic+ bo mam ta karte i chciałbym go tam zamątować ... Pozdrawiam 2 Najprościej będzie jak zmierzysz rozstaw i sprawdzisz, chyba, że chcesz, aby ktoś Ci mówił na oko po zdjęciach. Przydałaby się jednak fotka spodu, żeby cokolwiek powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 2 Najprościej będzie jak zmierzysz rozstaw i sprawdzisz, chyba, że chcesz, aby ktoś Ci mówił na oko po zdjęciach. Przydałaby się jednak fotka spodu, żeby cokolwiek powiedzieć. Co do rozstawu dziurek w karcie graficznej to będzie pasować (będzie pod skosem założona lecz chyba to bez różnicy ) tylko chodzi mi o to czy pokryje cały rdzeń. A fotka spodu przeciez jest ;) i widać na niej że jest taki wyżłobiony wystający okrąg ~26 milimetrów. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Powinno pasować, ale zdejmij po prostu chłodzenie z karty i sprawdź. Chodziło mi o fotkę spodu od strony środka bloku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 chciałem zrobić zdjęcie lecz gdy odkręcałem śrubki to na jednej złamał mi się śrubokręt :) (paker ze mnie ;P ) wiec zrobiłem "profesjonalny" rysunek jak w środku jest blok skonstruowany ... w środku jest coś takiego a'la okrąg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...