Tony**** Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam. Jak wyłączyć floopy w BIOSie, żeby w czasie startu systemu nie testowało go, bo coś się zje** zepsuło i mi wyskakuje komunikat o errorze! co mnie strasznie denerwuje. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 w pierwszym menu w biosie masz na dole wybór typu stacji dyskietek, daj na Disable lub None Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ewentualnie pozostaje metoda hard moda ? :] wypiąć zasilanie i kabel ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony**** Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 wielkie dzięki. Znalazłem w BIOSie i wyłączyłem i ten zakichany komunikat już się nie pokazuje. jeszcze raz THX i pozdro dla Was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...