Driden Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Składam znajomemu kompa na am2, tak max 2200zł. i zastanawiałem się czy opłaca się brać taką płytę, reszta zestawu to: x2 4000+ - link 8800gts 320 lub 640 (próbuję tak uszczuplić wydatki żeby na 640 starczyło...) - link patriot 2x1gb 667 - link huntkey 350ap - link wd 160gb 8mb - link pentagram nxc-100 cu - link Razem: 1830 zł. bez mobo. Nie sądzę, żeby udało mi się wpakować tu 640 do 2200 zł... :/ Chyba, że bym z hdd zrezygnował, albo wziąć po prostu deltę 400w z allegro za 75 zł. razem z przesyłką? Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Driden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Nizej masz temat o wyborze mobo pod AM2. Trzeba bylo trzaskac kolejny? :| Jesli znajomy ma pojecie o kompach to wloz mu DFI. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 xacti napisał(a): Nizej masz temat o wyborze mobo pod AM2. Trzeba bylo trzaskac kolejny? :| Jesli znajomy ma pojecie o kompach to wloz mu DFI. Twój topic był o dfi. ;p Anyway, w proline'ie nie ma dfi i ogranicza mnie oferta tego sklepu bo właśnie tam znajomy ma zamiar kupować części... Gdyby była ta dfi to bym nawet nie pytał na forum tylko ją wziął. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No to moze kupic czesci w innym sklepie? Czy to nie wchodzi w gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) Post 1 Jedynym wyjątkiem jest sklep: shift. Więc tylko Proline i Shift. ;/ Chyba, że coś takiego? :) Ok przeczytałem testy m2n-e i ta karta odpada, ale co sądzicie o tej neo-f v3 ? Post 2 bump Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez Sikor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...