Gość okrecony Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 MAm do dyspozycji 950zł więc z tematu zestawy na lipiec brałem ceny komponentów i coś mi się udało złożyć: MOBO Abit KN9 ________________________________________ 242zł CPU AMD Athlon X2 3600+ 65nm BOX ____________ 223zł RAM Goodram 1GB 667MHz ____________________ 126zł Zasilacz Delta DPS-400MB-1 400W __________________________ 60zł GRAFIKA Palit 7600GS Sonic 256MB DDR3______________________ 281zł Prosiłbym o linki do najbardziej opłacalnych sklepów (najlepiej do jednego sklepu, żeby wysyłka taniej była), być może że coś staniało więc stąd topic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Abit KN9 nigdzie juz nie dostaniesz.. Delta 400w nie jest do dostania w normalnym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okrecony Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 no to co proponujesz zamiast tej karty i jaki zasilacz? dobrze by bylo jakby do mobo dalo sie podczepic druga kosc 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez89 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Abita już nie dostaniesz to fakt, ale możesz na allegro kupić troche nowszego KN9S. Płyta Pozdro P.S Delte też na allegro dostaniesz, no tylko ciężko znaleźć żeby jeden sprzedawca miał obie rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Abita już nie dostaniesz to fakt, ale możesz na allegro kupić troche nowszego KN9S. Płyta Pozdro P.S Delte też na allegro dostaniesz, no tylko ciężko znaleźć żeby jeden sprzedawca miał obie rzeczy. Mozna kupic KN9S, tylko ze ta plyta to chlam. Ja bym jej palcem nie tykal. Za 290zl masz DFI na AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zxspectrum Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 MAm do dyspozycji 950zł więc z tematu zestawy na lipiec brałem ceny komponentów i coś mi się udało złożyć: MOBO Abit KN9 ________________________________________ 242zł CPU AMD Athlon X2 3600+ 65nm BOX ____________ 223zł RAM Goodram 1GB 667MHz ____________________ 126zł Zasilacz Delta DPS-400MB-1 400W __________________________ 60zł GRAFIKA Palit 7600GS Sonic 256MB DDR3______________________ 281zł Prosiłbym o linki do najbardziej opłacalnych sklepów (najlepiej do jednego sklepu, żeby wysyłka taniej była), być może że coś staniało więc stąd topic :] z dfi ininity am2 plyta za 2999 i bez zasilki wsio kupisz www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...