Qki86 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Potrzebuje jak zwykle fachowej porady bo w sprzęcie audio jestem daleko do tyłu. Moja siostra chce kupić głośniki 2.1 najlepiej Creative (bo logitechy podobno cienkie są) do 200zł. Co polecacie ? Coś z wykopem i żeby nie padło po kilku miechach głośnego grania. Licze na pomoc podzielcie sie swoją wiedze. Zależy jej na czasie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=106738 Moja siostra chce kupić głośniki 2.1 najlepiej Creative (bo logitechy podobno cienkie są) Cienkie? :blink: Ja bym powiedział że na odwrót.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No kogo bym nie pytał to jednak Creative. Nie po to zakładałem osobny temat żebyś mi wklejał odnośnik do głównego. Chodzi mi o konkretne 2.1 i nie mam czasu szukać w całym temacie w dodatku łączonym z 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dean86 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To nie wiem kogo pytasz, ale całą seria creative prócz gigaworksów może to nieporozumienie :] Do 200 zł jak ci się uda to Logitech z3 , imo Logitech to o wiele lepsze głośniki. Swoją drogą do 200 zł kupisz też Modecomy 9xxx hmm nie pamiętam modelu ale to były najlepsze głośniki jakie miałem :D Ciężki , wielki sub no i drewno , do tego nie charczą. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 MC 9860 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego12 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Fachowej rady to może nie dam, ale ktoś nawinoł, że Logitechy nie bardzo.Mój brat korzysta z Logiechów 2.1 model bogaj, że x230 i nie narzeka.I własnie kupil je do 200, tak więc dają rade. Strzała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak by ktos szukal czegos taniego, dobrego i markowego to polecam Logitech 2.1 OEM S220 980-000021 Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinue Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 żeby nie zakładać nowego tematu i nie mnożyć bytów bez potrzeby, moje pytanie brzmi: jakie głośniki 2.1 do 300zł? aktualnie zastanawiam sie nad: Logitech Z-4 CREATIVE I-Trigue 3330 PS. wychodzę z założenia, że lepiej kupić dobre 2.1 niż średnie 5.1, których i tak nie miałbym jak rozstawić w moim pokoiku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Lepiej kupić dobre 2.0 niż dudniące 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaKE_ArchAngel Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Ja też bym polecał 2.0 np Genius SP-HF1250X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Kupiłem kilka dni temu Logitech Z-4i (białe). W sklepie przesłuchałem z 10 zestawów 2.1 i nie było bata. Logitechy Z-4i wygrywają w kategorii cenowej do ok. 300 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinue Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 co prawda nie słucham muzyki typu "umc-umc", ale lubię dobry basik. dlatego zależy mi na subwooferze. na początku chciałem kupić logitechy x-540, ale po bardzo nieprzyjemnych przygodach ze sklepem ulubiony.pl (omijajcie go z daleka) postanowiłem kupić coś jakieś dobre 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...