Huzio Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Wiem ze o nagrywarkach w SZUKAJ jest duzo ale takiego nie znalazłem. Mam kupić CD-RW, ale nie jestem do końca przekonany nad końcowym wyborem. Duzo sie oczytałem i dalej nie wiem :) Wiem ze LiteOn jest GŁOŚNY oraz ze oba sa to dobre napedy - to tak z grubsza biorąc. Więc co mam wybrać :?: ASUS 48/16/48 BOX LITEON 48/24/48 BOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 cholewcia napedy asusa zachwialy moje zaufanie i to bardzo a liteon mimo iz glosny jeszcze nigdy wiec moj glos idzie na liteona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Oczywiście że LITEON, pozatym wcale nie jest głośny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Oczywiście że LITEON, pozatym wcale nie jest głośny :Dhmm bo jakos czesto na forum widzialem opinie że jest to najgłośniejsza CD-rw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a ja mam asusa (tylko ze cd) :lol: ale moi kumple maja nagrywary asusika i se je chwala aha i oczywiscie sa niezawodne i cd i nagrywary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Lito On - ja go wybieram :D fakt głosna ta nadrywara, ale zajeb** jest. Ja niestety jeszcze jej nie mam powód??? - brak funduszy na zakup, moze ktos mi zasponsoruje?? :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Oczywiście że LITEON, pozatym wcale nie jest głośny :Dhmm bo jakos czesto na forum widzialem opinie że jest to najgłośniejsza CD-rw mam tego liteona i powiem ze nie jest głosna, w porównaniu z moim starym lg 40x to jest cichutenki liteonik :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Wiem ze o nagrywarkach w SZUKAJ jest duzo ale takiego nie znalazłem. Mam kupić CD-RW, ale nie jestem do końca przekonany nad końcowym wyborem. Duzo sie oczytałem i dalej nie wiem :) Wiem ze LiteOn jest GŁOŚNY oraz ze oba sa to dobre napedy - to tak z grubsza biorąc. Więc co mam wybrać :?: ASUS 48/16/48 BOX LITEON 48/24/48 BOX A niby dlaczego ma byc glosna ? Bo wlasnie ze nie jest 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 tylko LiteOn :twisted: :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 :arrow: bierz LiteOn'a. nie wiem jak u nich z glosnoscia pracy, ale az tak bardzo Ci na tym zalezy? chyba nie bedziesz wypalal plytek na okraglo ;) duzo ludzi chwali LiteOn'a i ja bym poszedl za ich glosem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no to widze ze jednak LiteOn ma swoich zagorzałych fanów :) więc chyba nic innego nie wymyśle jak tylko iść za głosem tłumu (fachowego) :lol: thx all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...