Gienek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam czy taki produkt lub podobny http://www.allegro.pl/item218744237__951_g..._65_c_eob.html( o mniejszej temperaturze docelowej np -5 stopni jesli takowy wogole jest mozna uzyc jako chlodzenia do tych wszystkich ukladow scalonych w kompie Czy popsikanie tym np pl głownej z miejsca puje sprzet czy moze to innowacuyjne rozwiazanie? bardzo jestem ciekaw czy cos takiego ma wogole prawo bytu w wiatku chlodzenia komputerow pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Z torbami pójdziesz - bo byś musiał cały czas psikać, to schładza tylko na chwilę. Jak chcesz się pobawić to kup puszkę ze sprężonym powietrzem, odwróć do góry nogami i psikaj ... też powinien pojawiać sie leciutki szron. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 :lol: Co za nazwa. Juz jest glosna bo rozprezone powietrze wydaje nieprzyjemny szum. A do samego pomyslu - bezsens. Gwaltowne oziebienie elektroniki w najlepszym wypadku bedzie prowadzic tylko do zwarcia przez szron. W lepszym i efektowniejszym wypadku widze pekajace elementy - efekt taki sam jak wrzatek + szklanka z grubym spodem. Mam praktycznie pod reka kilka butli z gazami technicznymi. Raz mnie ciagnelo do wykorzystania ich na radiatorze... Rozsadek zwyciezyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ok tyle wlasnie chcialem wiedziec dziekuje za odp pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...