AlienMks Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Cześć czas wymienić mojego Sempronka gdyż dostaje już zadyszki. Postanowiłem kupić procesor dwurdzeniowy. Proszę poradźcie mi co mam wybrać ? Kupić X2 3600 Brisbane i kręcić czy może coś z wyższym mnożnikiem ? Mam DFI więc OC będzie na bank. Proszę o rady i jeśli możecie to o linki do sklepów internetowych gdzie akurat dany procesor jest taniej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 x2 4000+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A może jednak Windsor F3 z CZ niedługo będą wszędzie dostępne...podobno LINK1 i LINK2 od postu nr 3988 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ogólnie jestem w prawie tej samej sytuacji co założyciel tematu, tylko z tym, że ja mam padaczkę tego semprona. Myślałem bardziej nad brisbane, ale patrząc wyniki na XS(rev F3) w syntetykach jakoś zmieniłem zdanie na rzecz windsora tylko czy jest sens dopłacania jakiś 30zł i moim fartem trafie na taką padaczkę, że do 2,8GHZ będzie potrzebowała ponad 1,6v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Wydaje mi sie ,że z Brisbane też jest takie ryzyko. Ale 3Ghz-3.2 Windsora F3 na Boxie bardziej do mnie przemawia niż spokojne 2.5Ghz-2.7 na Boxie u Brisbane. Można przecież poczekać kilka tygodni aż wszędzie się pojawi F3 i wtedy pewnie też cena spadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Czyli konkretnie co mam brać ? Mogę poczekać max 2 tygodnie. Myślicie że ceny jeszcze spadną ? Czy z wrześniem zaczną piąć się w górę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Przed rozpoczęciem roku szkolnego pójdą w górę. Jak możesz to poczekaj. F3 będzie wtedy lepiej dostępny i pewnie cena spadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...