Skocz do zawartości
LuKe

Logitech Z-5500 Vs. Wieza Panasonic Sa-ak48

Rekomendowane odpowiedzi

Luke, a może samemu byś sobie coś sklepał? Za 800 zł naprawdę dobre głośniczki zrobisz.

Dobre to ty masz DIY, ktore kosztowalo pwnie z 400zl (max)

Za 800zl to zrobisz ZA**** podlogowki dwodrozne! visatonki +perlessy....sam posiadam stx18+arv104 za 500zl uciułałem.

Nie slyszlaem zadnych kolumn w cenie do 1500 grajacych lepiej jak narazie.

A za 1000zl slyszalem takie DIY (stereo) ktore urwalo mi jaderka...

Luke przemysl to:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie przecze ale ja aaaz taki wymagajacy to nie jestem :) , pozatym juz komplet zamowiony, hehehe

kurcze powtorze to moje pytanie otoz:

majac tego wzmaka AZURA 340A, on ma wejscia na 4 glosniki - 2x 4 ohm i 2x 8 ohm, te JBL E30 beda mialy 8ohm

czy ja je mam podpiac do odpowiednich wejsc?? i czy da sie podpiac do tego azurka subwoofer??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wybór. Na początek będą w sam raz, sam lepszych nie zrobisz nie daj se wciskać kitu.

Kolumny na pewno można podpiąć do tego wzmacniacza. Przypuszczam że ma on najprawdopodobniej z tyłu przełącznik coś w stylu 4/8 Ohms.

:lol2:

Powodzenia zycze, bo chyba nie slyszales nigdy zadnego DIY z prawdziewego zdazenia...

ale nie temat o tym.

Zabrze zapraszam na odsluchy i tyle. Bo siedziec na forum pierdzac w stolek i wypisujac bzdury na temat glosnikow ktorych sie nigdy nie slyszalo to kazdy moze i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi