LuKe Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 no to jak bedzie z tym moim pytaniem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Luke, a może samemu byś sobie coś sklepał? Za 800 zł naprawdę dobre głośniczki zrobisz.Dobre to ty masz DIY, ktore kosztowalo pwnie z 400zl (max) Za 800zl to zrobisz ZA**** podlogowki dwodrozne! visatonki +perlessy....sam posiadam stx18+arv104 za 500zl uciułałem. Nie slyszlaem zadnych kolumn w cenie do 1500 grajacych lepiej jak narazie. A za 1000zl slyszalem takie DIY (stereo) ktore urwalo mi jaderka... Luke przemysl to:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 no nie przecze ale ja aaaz taki wymagajacy to nie jestem :) , pozatym juz komplet zamowiony, hehehe kurcze powtorze to moje pytanie otoz: majac tego wzmaka AZURA 340A, on ma wejscia na 4 glosniki - 2x 4 ohm i 2x 8 ohm, te JBL E30 beda mialy 8ohm czy ja je mam podpiac do odpowiednich wejsc?? i czy da sie podpiac do tego azurka subwoofer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dobry wybór. Na początek będą w sam raz, sam lepszych nie zrobisz nie daj se wciskać kitu. Kolumny na pewno można podpiąć do tego wzmacniacza. Przypuszczam że ma on najprawdopodobniej z tyłu przełącznik coś w stylu 4/8 Ohms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dobry wybór. Na początek będą w sam raz, sam lepszych nie zrobisz nie daj se wciskać kitu. Kolumny na pewno można podpiąć do tego wzmacniacza. Przypuszczam że ma on najprawdopodobniej z tyłu przełącznik coś w stylu 4/8 Ohms. :lol2: Powodzenia zycze, bo chyba nie slyszales nigdy zadnego DIY z prawdziewego zdazenia... ale nie temat o tym. Zabrze zapraszam na odsluchy i tyle. Bo siedziec na forum pierdzac w stolek i wypisujac bzdury na temat glosnikow ktorych sie nigdy nie slyszalo to kazdy moze i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 LuKe, jeśli głosniki mają 8 ohm to możesz podpiąć je pod wzmaczniacz 4 ohm, nie na odwrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 chyba za bardzo mnie nie rozumiecie glosniki sa 8 ohm, a wzmachol ma wejscia na 4 i 8 ohm, wiec chyba trzeba je podpiac na wejscia 8 ohm?? a nie 4 ohm?? mam tylko nadzieje ze tam sa opisane te wejscia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jeśli ma osobne wejścia na 4 i 8 to wiadomo że trzeba do 8 podpiąć :P Na pewno są opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...