_Frost_ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak w temacie na dniach będę kupował nowe mobo, jako iż abita już nie ma w sprzedaży mam mały dylemat co wybrać. Cena tak do 250zł maks, ale ew. 20-30zł mogę dopłacić jesli bedzie warto. Tutaj macie cennik: http://proline.pl/shop.php?g=P%B3yty+g%B3%...+AMD+socket+AM2 Jak narazie moim faworytem jest Asus M2N nForce 430 tylko nie potrafię znaleść jakiegoś test tej mobo. Zależy mi zeby płyta umożliwiała jakiś sensowny o\c, ale też bez szaleństw :wink: W gre wchodzi tylko proline, bo musze mieć już w środę. Z góry thx za wszelką pomoc. Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez _Frost_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Asrock AM2NF6G-VSTA nForce6100 VGA AM2 Asrock ALiveNF6G-VSTA nForce 6100 VGA s. AM2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...