Skocz do zawartości
metal

pakowanie zeta w kompa "koniec". a więc ...

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafikaheh... doszedłe do wniosku że trochę dużo zeta pakuję w kompa więc może czas na co innego ? Dołączona grafikahmmm... gitara elektryczna ? Dołączona grafika yhy! ...

chciałbym się dowiedzieć jakie modele gitarek są dobre dla początkujących, gdyż wogóle nie umiem "brzdękać" na gitarze i chciałby se kupić "elektryka" i nauczyć się "napierdzielać" Dołączona grafikahehehe... wiem że jest pare osób na forum które mają gitarky Dołączona grafikahehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm sam nie wiem. ja oprocz kompa mam wlasnie elektryka. jakas bezfirmowa, uzywka, kumpel pomogl mi wybrac. dalem 400 zl i jestem super zadowolony! teraz po 2 latach grania mam juz zespol i jest wyje*iscie :)) naprawde wypas. narazie gramy klimaty metallica, nirvana, black sabbath ale niedlugo bedzie juz grali wlasna tworczosc.

pochodz po komisach, popytaj... da sie tanio znalesc fajnie wioslo (gitare).

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup se na poczatek defila :)

bo jesli sie okaze, ze nie masz talentu i checi to bedzie mala strata

a juz calkiem super bedzie jak u kumpla kilka lekcji wezmiesz i sie zorientujesz

PS

Moj kuzyn gral na gitarze klasycznej przez 3 miechy, a starzy mu od razu kupili hiszpanska gitare za 1000 zl i teraz sie kurzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi