Vaernil Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, obiecałem koledze, że złożę mu komputer. Czy moglibyście mi pomóc? Budżet to 1500 zł (oczywiście sama buda), komp głównie do gier, musi mieć co najmniej 1GB Ram. Dysk twardy nie jakiś bardzo duży (300GB odpada). Pozdrawiam Edit. Nie trzeba być sarkastycznym, do sklepu pójdę ja jak i ja sam złożę, chciałem po prostu najlepszy zestaw, a wcześniej jak tu pisałem nie było takich problemów. Przepraszam za kłopot. Co Was ugryzło? Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Vaernil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 I może jeszcze mamy iść do sklepu? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168134 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 On tak ma :P do 1500 zł ? Poczekaj na sierpniowe zestawy (robią się) i weź gotowy zestaw ;) Będzie kolega kręcił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...