Torwald Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Wypadlem jakis czas temu z 'obiegu' i nie wiem co teraz oplaca sie kupic na AGP. Wielu powie ze najlepiej zmienic plyte/proca/itd. - nie mam kasy na takie bajery, to co mam narazie styka... poza karta ;] Sprzet jak w podpisie, nosze sie jeszcze z zakupem ramu (2x1gb zamiast 2x512mb). Wygooglalem sobie 7600GS, zastanawiam sie nad czyms 'wyzszym' ale nie wiem czy jest sens sie w to pchac (7800gs, 7900gs ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a nie chcesz przesiąść się na AM2 ? To by było dobre ;) i tanie do tego konfiga to 7600GS z DDR3 . Wyżej nie ma co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 bierz coś pokroju 76gs albo 1950gt/pro ten 2gi z kolei droższy... imo przesiadka na am2 jest bez sensu aż tak dużego skoku nie będzie wydaje mi sie jak by była mowa o intelu to jeszcze jeszcze ale am2... blee ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 zdecydowanie Palita ddr3 sonic i albo seria 7300 albo max 7600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No i tyle chcialem wiedziec ;] Dzieki. Na C2D sie przesiade jak wygram w totka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...