marvel7 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam posiadam pamieci ddr2 533, procka chce kupic 3600+ brisbane i teraz jaka plyte do tego dokupic zeby dobrze procka podkrecic moze byc z zintegrowana grafika albo i nie Moge kupic za 130zl asrock xli-esata2 co o tym sadzicie? A jezeli plytaasrock xlo-esata2 jest ok to jaka do tego grafa za 70zl max 100zl chyba tylko uzywka z allegro za taka cene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Kup sobie mobo z integrą. Zaglądałeś tutaj ? Bri już jest be :P teraz tylko windsor f3 - tylko że na razie trudno dostępny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Może to ? http://www.gral.pl/preview/Asus/AsusM2N8-V...IDGBLANmATX_30/ Posiada zintegrowaną kartę graficzną NVIDIA GeForce 6100. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exelius Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item219890595_gigaby...e_gw_fv_ss.html gigabyte + 6100 geforce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvel7 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No a co myslicie o asrock xli-esata2 wiecie moze lepiej kupic jakas plyte bez grafy i do niej grafe za te 70-100zl I w co ja pogram na takiej zintegrowanej grafice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No a co myslicie o asrock xli-esata2 wiecie moze lepiej kupic jakas plyte bez grafy i do niej grafe za te 70-100zl I w co ja pogram na takiej zintegrowanej grafice? czy integra czy karta za 100zl wydajnosc podobna, radze jecahc na integrze i uzbierac z 250-300zl na normalna grafe. Szkoda tych 100zl na cos posredniego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ale żes teraz dowalił.... za 100 zł może kupić używanego GF 6600 co imo jest ZNACZNIE wydajniejsze od zintegrowanego GF 6100 Sam miałem 6100 i w 3dmarku 03 miałem drugie miejsce na świecie. Jak na ironie prześcignął mnie 5-7letni GF 3 Ti.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Od sibie dodam ze integra ATI x1250 niszczy wydajnoscia 6100. W testach x1250 ma wyniki podobne do 9550. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 a ja od siebie potwierdzę, bo na niej pogrywam sobie ;) i mi na razie starcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...