hill70 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jako, że poczta nawaliła to musiałem się jakoś ratować :D i dało się spokojnie na tym wynalazku pracować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 myślałem że pokażesz opka z radiatorem od normalnego P3 czyli 5x5x5cm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Swojego czasu dosyc dlugo trzymalem a64 newcastle na radiatorze od durona 800MHz i nawet na ponad 2.5GHz krecilem ;) . A to wszystko na gumce recepturce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 heh ja mam króćce w chłodnicy uszczelnione na recepturkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...