Hipo Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mam taki dylemat. czy jak zrobie bloczek z mosiądzu to będszie on dużo gorszy niż z miedzi?? nigdzie nie ma u mnie miedzi i pozostał mi mosiądz. ZBlok ma być frezowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 z tego co wiem to mosiadz sgtrasznie ciezko sie obrabia a pozatym gorzej przewodzi cieplo TYLKO miedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a skąd jesteś?? W razie czego mogę ci pomóc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Daleko od ciebie podkarpacie, niedawno byłem we wrocku ale mnie wyjechali z uczelni i siedzę w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Daleko od ciebie podkarpacie, niedawno byłem we wrocku ale mnie wyjechali z uczelni i siedzę w domu [offtopic] skad dokladniej jestes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mosiadzu nie bierz ,lepiej juz aluminium:lekkie ,latwe w obrobce(przez co mozna niestworzone ksztalty uzyskac) ,cenamosiadzu nie bierz ,lepiej juz aluminium:lekkie ,latwe w obrobce(przez co mozna niestworzone ksztalty uzyskac) ,cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 podkarpacie skads to znam =] w kazdym razie wpadnij do rzeszowa chyba w centrostalu mozna cos kupic, na ul. Mikolaja Reja.... tam jest w ch^& takich "firm", skup zlomu itp...produkcja wlasna idt... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...