Diablo666 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mam pytanko. Jaki system jest najlepszy do OC? czy wlasnie winda Xp jest lepsza niz poczciwa 98SE? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 u mnie w2000 sie dobrze spisuje , w98se padl (musze formata zapodac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 U mnie znowu na 98Se przy 12,5x166 siada system tzn tworzy kopie zapasowa przy uruchomieniu kompa i od nowa restartuje.Czy to moze byc wina pamiatek? Mam Elixiry na 266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ja mam elixir 333 ,a dzialam na fsb133 pamiec ustaw na min timingi i troche napiecie zwieksz ,albo asynchro pusc jak dalej bedzie to samo to proc generuje bledy i albo nie bedzie chodzil na 2075 albo wiecej napiecia mu :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja mam elixir 333 ,a dzialam na fsb133 pamiec ustaw na min timingi i troche napiecie zwieksz ,albo asynchro pusc jak dalej bedzie to samo to proc generuje bledy i albo nie bedzie chodzil na 2075 albo wiecej napiecia mu :-D Napicie chyba mu pomoglo tzn procowi ale nastepna bariera jest FSB 170 i to juz chyba koniec mogliwosci pamieci to sa juz na najmniejszych timingach.Winda sie laduje,blokuje i znowu laduje a potem koniec.Musialbym kupic sobie jakies 333. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Wiec jaki system jest najbardziej stabilnym dla podrecania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...